Luovuus huipussaan

En ollut ikinä kuullut Nuorten työpajasta enkä myöskään tiennyt, että missä sijaitsee vanhat Veturitallit jossa Nuorten työpajan tilat ovat. Aluksi ajattelin, että joudun pajalle, vaikka viihtyisältä paikalta vaikuttikin tutustumiskäynnillä.

Aloitin pajalla 8/2017 ja ensimmäiset 9-10 kuukautta olin kädentaidoissa, mutta loppujen lopuksi se alkoi tuntumaan siltä, että luovuuteni kuolee, rupesin myös miettimään, että ehkä en olekaan niin luova kuin olin ajatellut.

Pääsin PRESSpajan mukaan toteuttamaan Kalevala aiheisia kuvauksia toukokuussa 2017 ja siinä porukassa ja projektissa tunsin olevani juuri oikeassa paikassa, ne ihmiset ei ollut nähnyt minua mutta otti minut vastaan avosylin ja myös siksi tunsin heti olevani oikeassa paikassa, joten rupesin pikkuhiljaa siirtymään PRESSpajalle. Täällä mä nyt sitten olen, luovuus niin huipussaan, että en tiennyt ihan näin luova olevani.

Tykkään kyllä kädentaidoista, olen opiskellut vaatetusalaa ja muutenkin tykkään askarrella, kutoa ja virkata mutta PRESSpaja on silti selvästi enemmän minun juttuni. Nykyään olen sitä mieltä, että on enemmän ilo saada olla pajalla, kuin joutua pajalle.