Tekemistä päiviin

Mitä toivon pajajaksoltani? No. Tietenkin toivon, että aika jonka täällä vietän, tulisi olemaan jollakin tavalla kasvattava kokemus, kuten mikä tahansa uusi kokemus elämässä. Olisi myös kiva, jos saisin täältä irti jotain sellaista, mistä on hyötyä – jos ei minun kohdallani jatko-opinnoissa – niin edes työ- tai henkilökohtaisessa elämässä. Olen ollut pajalla vasta viikon, enkä ole kehenkään onnistunut tutustumaan ainakaan vielä. Tämänlaisessa enemmän tai vähemmän sosiaalisessa ympäristössä tietenkin toivoisi, että joitakin uusia tuttavuuksia syntyisi. Mutta saas nähdä.

Odotan myös erilaisia vierailuja ja tapahtumia, joita tässä on ollut suunnitteilla. Ylipäänsä kaikenlainen tekeminen olisi kivaa. Ettei nyt ihan tarvitsisi vain istua ruutua tuijottaen viisi päivää viikossa, viisi tuntia päivässä (juu, se aika jonka täällä olen).

Ehkä ylipäänsä odotukseni täällä voi tiivistää siihen ajatukseen, etten haluaisi täällä tehdä sellaista mitä voisin aivan yhtä hyvin tehdä kotona (=istua yksin koneella yms. masentavaa, ellei sitten ole jokin oikea projekti tai tehtävä alla). Se toive tai odotus on tähän mennessä täyttynyt erittäin huonosti, mutta pidän kiinni positiivisesta asenteestani. Täältä on löydyttävä jotain oikeasti kivaa, tai muuten myöhemmin ärsyttää että olen tuhlannut aikaani johonkin hyödyttömään. Kognitiivinen dissonanssi, sitä koitetaan tässäkin asiassa välttää.

Tl;dr Sellaisina päivinä, jolloin on ollut jotain oikeaa tekemistä, on ollut kivaa. Niitä odotan lisää.