Harjoittelu työpajalla kehitti valmiuksiani – nyt vakituinen työpaikka

Olen Nico, 29-vuotias raumalainen. Valmistuin punonta-artesaaniksi 2009. Sen jälkeen olen ollut työkokeiluissa ja kuntouttavassa työtoiminnassa useissa eri paikoissa. Loppuvuodesta 2015 aloitin Rauman nuorten työpajalla, jossa alun perin tarkoitus oli ruveta tekemään jonkinlaista mobiilipeliprojektia. Pian sen jälkeen hommat kuitenkin muuttui, kun aloimme tehdä Sataservicelle 3D-mallinnusta teollisuusrobottisolun toiminnasta. 3D-mallinnuksen ja animaation harjoittelu alkoi työpajalla täysin nollasta. Projektin valmistuttua minut palkattiin Sataservicelle harjoittelijaksi tekemään mekaniikkasuunnittelua. Työ on ollut haastavaa, mutta mielenkiintoista. Ensimmäinen 8 kk sopimukseni päättyi juuri, ja nyt työ jatkuu toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.