Ruoanlaitto hanskassa

Ruoanlaitto on asia jota ei ole kotona tullut juurikaan harrastettua, vaikka onkin hyödyllinen asia elämässä. Pajan kautta on tullut tehtyä aika montaa eri työtä tai asiaa, enemmän tai vähemmän. Nämä työt ovat lumenluonti, nurmikon ajo, maalaaminen (siis lattiat, seinät, jne. remontointi mielessä, eli ei siis taiteellinen maalaus), tavaran siirrot ja muutot, myyminen, ATK-hommat, haravointi, siivoaminen (mm. pölyjen pyyhkiminen ja lattian luuttuaminen), puutyöt sekä muita pieniä hommia. Osa näistä töistä olivatkin minulle jo tuttuja entuudestaan, mutta pajalla niihin on saanut perehtyä enemmän. Jos pajalle en olisi koskaan päätynyt, niin välttämättä en olisi montaakaan kyseisistä töistä tehnyt. Kaikista hommista ei välttämättä tarvitse pitää ja itsellenikin uusien asioiden kokeileminen oli jännittävää sekä välillä epämiellyttävää, mutta on se silti hienoa kokeilla jotain uutta.

-Kim 23v, Kokemäen nuorten työpaja