Ideoita sisustukseen pajan yhteydessä olevalta kirpparilta

Olen työskennellyt Nakkilan työpajalla pari vuotta. Ohjauduin työpajalle sosiaalitoimen kautta. Aikuissosiaalityön sosiaaliohjaajan kanssa yhteispäätöksellä aloitin työt pajalla, koska halusin päiviini tekemistä. Olen tällä hetkellä määräaikaisella eläkkeellä ja tulonani on eläke, takuueläke sekä kulukorvaukset pajan päivistä. Taloudellisesti pärjään hyvin. Minulla on kotona koira ja mies silloin tällöin.

Pidän kovasti käsillä tekemisestä, jota saan toteuttaa töissä ja kotona. Löydän työpajan yhteydessä olevasta kierrätyskeskuksesta materiaalia ideoihini. Olen sisustanut kotiani paljon tuunaamillani kankailla/tauluilla. Nakkilan Paja on vaikuttanut minuun positiivisesti. Olen saanut päivärytmin kohdalleen ja olen iloinen että minulla on tekemistä enkä vain jumita paikoillani.

Olen oppinut paljon uutta ja kerrannut vanhaa. Työympäristö on mukava ja samoin muut työntekijät + ohjaajat. Työtehtävät ovat välillä haastavia joista tykkään. Työ ajat ovat minulle juuri sopivat. Jaksan päivät hyvin ja puhtia riittää vielä kotonakin töiden jälkeen.

Mitä tekisin jos työpajaa ei olisi?

Vastaan suoraan, että mädäntyisin kotona. Olen saanut työpajalta myös uusia ystäviä.