Voittajafiilistä pajalta

Pajalla oleminen on antanut minulle vahvuuksia sosiaaliseen elämään ja elämänhallintaan, aamulla sängystä nouseminen on helpompaa, kun on paikka mihin mennä eikä viru yksin kotona, Itsessään pajalla oleminen on helpottanut sosiaalista ahdistustani ja muiden kanssa keskustelu on helpottunut huomattavasti.

Voittajafiilis tulee huomattavasti esiin, kun teet projektin pajalla alusta loppuun ja saat kehuja joka paikasta hyvästä työstä, pajalla autetaan myös löytämään omat elämän vahvuusalueet ja mielestäni tämä pajatoiminta on parasta mitä elämässäni on tapahtunut.

Kaikkien kanssa ei kuitenkaan voi tulla toimeen mutta pajalla en ole törmännyt minkäänlaiseen kiusaamiseen ja erimielisyydet hoidetaan aikuisten tapaan eikä mitään eripuraa pitemmällä kaavalla tule eikä tapahdu.